GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - Aydınlar Ortaokulu

Değerli Velilerimiz Okul Müdürümüzden Mesaj Var

Değerli Velilerimiz,

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını ülkemizde de etkisini halen göstermektedir. Okullarımızın kapanmaması için ve en önemlisi çocuklarımızın ve siz değerli velilerimizin sağlığı için "Temizlik, Maske, Mesafe" kurallarına uymanız önem arz etmektedir. Binaenaleyh Kasım 2021 ara tatilinde okulumuzun bütün bölümleri titizlikle temizlenmiş, yıkanmış ve ilaçlanmıştır. Okul idaresi olarak temizlik açısından bütün tedbirler alınmıştır. Öğrencilerimizin hastalanmaması ve eğitim öğretimden uzak kalmamaları için sabahları mutlaka kahvaltı yaptırmanızı evden çıkmadan maskelerini taktırmanızı ve okula gelirken okul kıyafetini giydirmenizi rica ederim. Okul öğrencinin ikinci evidir. Bizlerde öğrencilerimizin ikinci ailesiyiz. Evlerini temiz tuttukları gibi okullarını da temiz tutmalarını okulu korumalarını istiyoruz.

Alınan bütün tedbirler sizlerin çocuklarımızın sağlıklı, huzurlu ve güvenli bir ortamda eğitim- öğretim alması içindir.

Yayın: 23.11.2021 - Güncelleme: 23.11.2021 18:06 - Görüntülenme: 406